Elektroniikkakorjaukset MUUT

Elektroniikkakorjaukset MUUT

Täältä löytyy yleisimmät korjaukset Volvoihin. Hinnat koskevat normaaleja korjaustoimenpiteitä.
Joskus yksiköissä voi olla erilaisia vikoja, joiden korjaus ei välttämättä sisälly hintaan. Esim. Oireena on, että Audi Q7 tai A6 mittariston keskinäyttö on kokonaan pimeä. Mittaristovika aiheuttaa kyllä näytön pimentymistä kokonaan, mutta vika voi olla myös muualla ja oireilee pimentämällä näytön. Tällaisessa tapauksessa jos meille on lähetetty irtomittaristo, emme voi testata sitä millään, emmekä tutkia vikaa ennen korjausta. Joitain yksiköitä voidaan korjata myös valmiiksi irroitettuna, mutta tätä toimintatapaa ei suositella, eikä hinta muutu vaikka osa olisi irti. Jos kuitenkin haluat korjauttaa irto-osan, ota yhteyttä ennen osan lähetystä sähköpostilla lisätietoja varten.
Mikäli lähetät yksikön korjattavaksi Postilla tai Matkahuollolla, lähetä se jakopakettina yrityksemme osoitteeseen. EI POSTIIN TAI MATKAHUOLTOON! Emme ehdi hakea paketteja joka päivä, eikä edes joka viikko. Matkahuollosta/Postista haetuista paketeista veloitamme noutopalvelumaksun, 30€.

Yksiköissä voi toisinaan olla myös vikoja, joita ei voi korjata. Pääsääntöisesti vesivaurion kärsineet laitteet eivät ole korjattavissa, eikä yksiköille joissa on käynyt vesi, myönnetä minkäänlaista takuuta. Korjaamme myös muita yksiköitä, kuin hinnastossa mainittuja. Niissä hinnoittelu tapauskohtaisesti.

Mikäli yksikkö ei ole korjattavissa, veloitamme yksikön tutkinnasta tarkastusmaksun, 80€ + mahdollisen irroitus ja asennustyön kuluneen ajan mukaan.

Audi Q5 DRL korjaus Audi Q5 Päiväajovalon (Daytime Running Light) korjaus.

Audi DRL korjaus    150€

Yleisimmät oireet:      

Hinta sisältää myös irrotuksen autosta ja asennuksen takaisin, sekä vikamuistin lukemisen/nollauksen.
Ajoneuvoissa on käytetty kahta erilaista umpioversiota, joista toinen malli ei ole korjattavissa meillä.

Takuu korjaukselle 1 vuosi.

 
Päiväajovalon ledit ei toimi
Seisonta (parkki) valot ei toimi

Audi A4, A5, Q5 Kojetaulun keskinäytön valaistuksen korjaus.

Audi MMI-Näytön korjaus   120€

Yleisimmät oireet:

Näyttö toimii, mutta ei ole riittävän kirkas

Hinta sisältää myös osan irrotuksen autosta ja asennuksen takaisin, sekä vikamuistin lukemisen/nollauksen.
Takuu korjaukselle 1 vuosi.