Tuomassa autoa meille?

Tuomassa autoa meille?

Olemme avoinna arkisin 7.30-17.00. Puhelinaika alkaa klo 9.00. Ennen sitä ehdimme harvoin vastaamaan.
Halutessasi voit tuoda auton huoltoa edeltävänä päivänä, tai aikaisemminkin odottamaan huoltoaikaa.
Parkkitilat kuitenkin ovat rajalliset, joten suosittelemme ottamaan ensin yhteyttä ennen auton tuomista pihaan paljon ennen huoltoaikaa.

Huoltopäivänä suositeltavin tapa on tuoda auto aamulla 7.30-8.00 ja työn valmistumisesta tulee tekstiviesti kun työ on valmis. Näin saadaan työt suoritettua jouheasti ilman odottelua kummaltakaan puolelta. Jos kuitenkaan et voi tuoda autoa aamulla, auto tulisi tuoda viimeistään 15min ennen varatun huoltoajan alkua, mikäli jokin tarkka aika on annettu. (asentajat tulevat työvuorosta riippuen töihin klo 8.00 tai 9.00.)
Aukioloaikamme ulkopuolella ajoneuvon tuonti on hankalaa koska pihamme on aidattu ja meillä ei ole mahdollisuutta tiputtaa avaimia mihinkään talteen.
Jos kuitenkin tuot auton työaikamme ulkopuolella ja portti on auki, voit jättää auton hallin seinustalla oleviin parkkiruutuihin tai käyntioven eteen vaikka siinä olisi muitakin autoja, mikäli auto on ajokuntoinen.

Mikäli jäätte paikan päälle odottamaan huollon/korjauksen ajaksi, tulee työn valmistumista odottaa siihen varatussa asiakastilassa.
Mekaanikkojen työrauhan ja esimerkiksi sähkö/hybridiajoneuvojen korkeajännitetöiden suorittamisen turvallisuuden vuoksi asiakkailta on korjaamohalliin pääsy kielletty.

Seuraavat asiat olisi ainakin hyvä varmistaa ennen auton tuontia huoltoon:

- Huoltokirja autoon mukaan. Saamme sen kyllä otettua hanskalokerosta, mutta toisinaan ne lokerot on niin täynnä, että emme mielellämme pengo niitä. Huoltokirjan voi jättää esimerkiksi apukuljettajan penkille tai ottaa mukaan työn vastaanottoon.

- Lukkopulttien erikoisavain, mikäli autossa on lukkopultit pyörissä. (tarvitaan myös perushuolloissa esimerkiksi jarrunesteiden vaihdossa vaikkei pyöriä muuten tarvitse irroittaa.) Mikäli lukkopulttiavainta ei ole mukana, emme saa pyöriä irti ja korjausaika siirtyy tai myöhästyy.

- Auton ei tarvitse olla puhdas huoltoon tuotaessa, mutta työn suorittamisen kannalta olisi miellyttävämpää jos auto ei olisi kovin likainen. Joissain huolloissa tarkastuksiin kuuluu korintarkistuksia, jotka olisi huomattavasti helpompi tehdä jos auto on puhdas.

Kiitos ja toivottavasti ohjeista on hyötyä.
Terveisin SamppaSportin henkilökunta.