Elektroniikkakorjaukset

Elektroniikkakorjaukset

Linkeistä löytyy yleisimmät korjaukset.
Hinnat koskevat normaaleja korjaustoimenpiteitä. Joskus yksiköissä voi olla erilaisia vikoja, joiden korjaus ei välttämättä sisälly hintaan.
Esim.
Oireena on, että Volvo S60 mittaristo on kokonaan pimeä. Mittaristovika aiheuttaa kyllä mittariston pimentymistä kokonaan, mutta vika voi olla myös muualla ja oireilee pimentämällä mittariston. Tällaisessa tapauksessa jos meille on lähetetty irtomittaristo, emme voi testata sitä millään, emmekä tutkia vikaa ennen korjausta.

Joitain yksiköitä voidaan korjata myös valmiiksi irroitettuna, mutta tätä toimintatapaa ei suositella, eikä hinta muutu vaikka osa olisi irti. Jos kuitenkin haluat korjauttaa irto-osan, ota yhteyttä ennen osan lähetystä sähköpostilla lisätietoja varten. Mikäli lähetät yksikön korjattavaksi Postilla tai Matkahuollolla, lähetä se jakopakettina yrityksemme osoitteeseen. EI POSTIIN TAI MATKAHUOLTOON!
Emme ehdi hakea paketteja joka päivä, eikä edes joka viikko. Matkahuollosta/Postista haetuista paketeista veloitamme noutopalvelumaksun, 30€.

Yksiköissä voi toisinaan olla myös vikoja, joita ei voi korjata. Pääsääntöisesti vesivaurion kärsineet laitteet eivät ole korjattavissa, eikä yksiköille joissa on käynyt vesi, myönnetä minkäänlaista takuuta. Korjaamme myös muita yksiköitä, kun hinnastossa mainittuja, niissä hinnoittelu tapauskohtaisesti.

Mikäli yksikkö ei ole korjattavissa, veloitamme yksikön tutkinnasta tarkastusmaksun, 80€ + mahdollisen irroitus ja asennustyön kuluneen ajan mukaan.

Elektroniikkatyön tuntiveloitus 99€/h.

Elektroniikkakorjaukset VOLVO
Elektroniikkakorjaukset MUUT MERKIT