Huollot ja korjaukset

Huollot ja korjaukset


Ammattitaitoinen huoltokorjaamo


Nykyaikaisella korjaamollamme onnistuu niin määräaikaishuollot kuin laakerinvaihdot tai kytkimenvaihdotkin. Käytössämme on nykyaikaiset testerit ja työkalut. Erikoistyökaluseinältämme löytyy lukuisia erikoistyökaluja erilaisten töiden asianmukaiseen, nopeaan ja turvalliseen suorittamiseen. Myös hybridiautojen huollot ja korjaukset onnistuu meillä.

Diagnostiikkapuolelta mainittakoon esimerkiksi käytössämme oleva Volvon merkkitesteri VIDA, jonka avulla pystymme nykyään lataamaan yksikköjen vaihdon yhteydessä myös uudet ohjelmistot itse.
VAG-konsernin autoihin käytössämme on mm. Ross-Techin VCDS, joka toimii erinomaisesti myös lukuisissa muissa merkeissä.
Monimerkkitestereinä käytämme Launchia sekä Hella Gutmannin Mega macs:ia.

 

Erikoistuminen

Huollot ja korjaukset onnistuu Toukokuusta 2017 alkaen myös muihin merkkeihin, mutta päämerkkimme ovat edelleen Volvo, Audi, VW, Seat ja Skoda. Tarjoamme myös katsastuspalvelun esim. huollon yhteydessä.

Henkilökunnaltamme löytyy erittäin hyvä kokemus Volvon "tina"moottoreiden täydellisestä rakentamisesta niin kilpa- kuin siviilikäyttöönkin. Rakentamillamme moottoreilla varustettuja autoja on käytössä mm. päivittäisessä työmatkaliikenteessä, ratakäytössä, mailin kiihdytyksissä, jne.

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa Sinun tarpeissasi.

 

Hybridi -ja sähköajoneuvot

Sähkökäyttöisten ajoneuvojen sekä ns. hybridien määrä teillämme kasvaa tasaisen varmasti. Tästä syystä olemme vastanneet haasteeseen ja kouluttaneet henkilökuntamme myös hybridi/sähköajoneuvojen maailmaan.

SamppaSportilla onnistuu huollot ja korjaukset myös näihin sähkömoottorilla varustettuihin autoihin. Tietenkin myös korkeajännitepuolelle.

Kysy lisää huollosta omaan hybridiajoneuvoosi sähköpostilla myynti (at) samppasport.fi