Irene Tammi

Varaosavastaava/Varaosaraketti

Irene "Iku" Tammi on Sampan puoliso ja toimii SamppaSportissa varaosavastaavana. Iku ajelee pitkin pääkaupunkiseutua SamppaSportin kortteliohjuksella, Transit Connectilla, useimmiten Whisky mukana kyydissä tarkkailemassa ympäristöä. Ajoittain Ikun, Whiskyn ja Connectin voi bongata myös Lahdesta, Hämeenlinnasta tai Tampereelta.

Ikun päivään kuuluu ovien avaaminen aamulla ja autojen vastaanotto ennen kun Jere tulee töihin. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu saapuneiden varaosien hyllytys asentajille valmiiksi ennakkokeräyskoreihin, varaosien hakeminen ja sisäänosto sekä kaikki muu yleinen varastonhallinta ja varaston hälytysrajojen seuranta. Iku on luonut itselleen yhteisössä roolin jota emme tienneet tarvitsevamme, mutta jota ilman on nykyään vaikea tulla toimeen.

Vapaa-ajalla Iku tykkää käppäillä Whiskyn kanssa metsässä ja harrastaa erilaisia metsästys- ja tottelevaisuusjuttuja.

Ikulla on metsätreenejä varten nelivetoinen Volvo XC60 D5 vuosimallia 2013, jolla pääsee kätevästi treenipaikkoihin perille saakka, eikä sillä jää ensimmäisten joukossa jumiin mutavelliin tai lumeen.

Iku tykkää myös käydä Sampan mukana ratapäivillä kyydissä istumassa ja toisinaan Iku piiskaa Koijaria radalla sujuvasti myös itse.