Diagnostiikka/Vianetsintä

Diagnostiikka/Vianetsintä

Uusissa nykyajan autoissa on paljon enemmän sähkötekniikkaa kuin vaikkapa 10v sitten. Löytyy CAN väylää, MOST-verkkoa, FlexRay:tä, LIN väylää, START/STOP-järjestelmää sekä paljon kaikenlaista automatiikkaa.

Näiden autojen sähköinen vianetsintä ei enää onnistu kovinkaan pitkälle perinteisellä virtakynällä. Järjestelmät ovat monimutkaisia, eikä käytettyjä ohjausyksiköitä useimmiten voida käyttää joko ollenkaan tai sitten kyseinen yksikkö pitää ohjelmoida uudelleen. Mekaanikkomme ovat erikoistuneet vianetsintöihin sekä sähköisellä, että mekaanisella puolella. Pidämme osaamistasoamme yllä jatkuvasti itseopiskelulla sekä koulutuksilla. Käytössämme on huippuluokan testilaitteet Volvoihin sekä VAG (VW, Audi, Seat, Skoda) -autoihin.

Huippuluokan testausvälineet

Volvoihin käytössämme on alkuperäisten sähkökaavioiden lisäksi Volvon virallinen VIDA diagnostiikkajärjestelmä, jolla voimme mm. ladata ohjelmistopäivitykset ja uusittujen osien uudelleenlataukset Volvoosi asianmukaisesti ja turvallisesti kuten valmistaja ne on suunnitellut tehtäväksi.

Volkswagen, Audi, Seat, Skoda -merkit taas hoituu Ross-Techin VCDS:llä.

Oli sitten kyse ylimääräisestä äänestä moottorissa tai elektronisen osan pettämisestä, me löydämme ratkaisun siihen.